Jel neko zna gdje ima da se kupi ovakva, ili slična spravica. Potrebna mi je za oštrenje noževa za ručno rende i za dlijeta. Znači, Bosna, Hrvatska, Srbija?
Pa ti navataj nekog lokalnog metalca da ti napravi motorizovanu verziju. Materijal je jeftin, a radi jako dobro:singer wrote:u bg,kupljeno isprobano-lepo radi--eh da je jos na motoric :happy:
Napravicemo nesto. Mozda naredne nedelje stigne pravo u Banja LukuRakun wrote:Izvinjavam se za neunešenu lokaciju, mislio sam da piše![]()
E, baš ovo sam i gledao zadnjih dana. Ovo je jedan od standardnih i jeftinijih kompleta. Nemam pojma, ako nema nigdje drugo, jel moguće ti Maricaiivica uzmeš to pa prebaciš prijateljici, koja bi ti dala novac. Ona živi u centru, mislim u blizini. Cetinjska, čini mi se da je to ulica paralelno sa Skadarlijom?
OK, hvala na trudu :pljesk:maricaiivica wrote:Napravicemo nesto. Mozda naredne nedelje stigne pravo u Banja LukuRakun wrote:Izvinjavam se za neunešenu lokaciju, mislio sam da piše![]()
E, baš ovo sam i gledao zadnjih dana. Ovo je jedan od standardnih i jeftinijih kompleta. Nemam pojma, ako nema nigdje drugo, jel moguće ti Maricaiivica uzmeš to pa prebaciš prijateljici, koja bi ti dala novac. Ona živi u centru, mislim u blizini. Cetinjska, čini mi se da je to ulica paralelno sa Skadarlijom?