stolarski sto

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
luki
Zarezivač olovaka

stolarski sto

Post by luki »

Dali neko u Beogradu prodaje očuvan,pristojan stolarski sto, ne duži od 1,8 m? Može i manji. Ako ima, molio bih slike i cenu,možemo preko maila.
Hvala, pozdrav,
Luki
malli
Majstor početnik

Post by malli »

Nije znanje znanje znati već je znanje znanje dati.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Imaš u woby hausu oko 19 000 mislim da je bio ! nije duži od 2m. http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... a=76900300 . A usuštini bolje ti je da ga napraviš sam ili lepo tražiš ovde preporuke on nekih majstora ovde i znaj biće bolji nego da ga pazariš gotovog negde a možda ima neko i polovan ovde pa će ti PRODATI !
Last edited by MapleMan on 23 Sep 2011 08:01, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
luki
Zarezivač olovaka

Post by luki »

Hvala momci,
što se tiče pravljena stola, dvoumio sam se dosta, i hteo sam da krenem u izradu,ali me plaše stege,neznam gde da ih nađem,kako da ih ugradim..?
Negde sam čitao,mislim baš na ovom forumu, da je petljancija sa njima, pogotovo što sam ja stolar početnik, više se bavim duborezom...
Najradije bih za početak da kupim neki polovan sto, ali dobar i stabilan. Ovde sam pitao predpostavljajući da neko ima takav ili poznaje nekoga ko ima.
U svakom slučaju, još uvek se krčkam pre konačne odluke...

pozdrav,
Luki
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ugradnja stege nije problem.
Njena nabavka je vec slozenija. Koliko se secam, ovde nismo uspeli da pronadjemo kupovnu. Naravno uvek moze da se napravi kod nekog strugara/bravara.
Post Reply