Potrebno mi je lamelirano drvo ili slicno...

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
Milmar
Brzi dodavač alata

Potrebno mi je lamelirano drvo ili slicno...

Post by Milmar »

Hocu da pravim policu u stanu, sa staklenim vratima, a ruzno mi je da to radim od iverice, pa me zanima gde u Beogradu ima da se kupi lamelirano drvo, eventualno puno(ako nije mnogo skupo), rezanje pozelnjo ali nije kljucno. Unapred zahvalan
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Milmar wrote:Hocu da pravim policu u stanu, sa staklenim vratima, a ruzno mi je da to radim od iverice, pa me zanima gde u Beogradu ima da se kupi lamelirano drvo, eventualno puno(ako nije mnogo skupo), rezanje pozelnjo ali nije kljucno. Unapred zahvalan
merkur.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Milmar wrote:Hocu da pravim policu u stanu, sa staklenim vratima, a ruzno mi je da to radim od iverice, pa me zanima gde u Beogradu ima da se kupi lamelirano drvo, eventualno puno(ako nije mnogo skupo), rezanje pozelnjo ali nije kljucno. Unapred zahvalan
Uradi Sam :)
Milmar
Brzi dodavač alata

Post by Milmar »

Jos negde :)
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Na Vilinim Vodama, firma Paning (iz podvoznjaka desno pa 2. plac kada prodjes ulicu levo koja bi te odvela ka Tempu, na glavnoj ulici). Kod njih trazis odredjenu dimenziju i klasu a oni ti odrade za dan-dva od cega god hoces
Post Reply