Češalj za kontrolu debljine filma

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
metabo
Ultra majstor

Češalj za kontrolu debljine filma

Post by metabo »

Da li u Beogradu ima da se nabavi češalj za kontrolu debljine sloja nanetog prskanjem laka/farbe. Oni izgledaju kao "strugači leda", ali su im "igle" različitij dimenzija. Ameri ovu spravu zovu mil gauge

Image
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Ja imam nesto slicno za lepak
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

Svi veci prestavnici boja i lakova bi trebalo da imaju elcometer,obicno im je praksa da djele distributerima,sav taj materijal ukljucujuci din case,reklamne cjediljke .... ako se ne budes obezbedio javni pa cemo poslati.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

salchi-ciro wrote:Svi veci prestavnici boja i lakova bi trebalo da imaju elcometer
Nisam znao da se to tako zove. Pronjuškaću po većim farbarama, pa ako ne nađem javiću ti se. Hvala.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Pronjuškaću po većim farbarama, pa ako ne nađem javiću ti se.
Obišao sam desetak (!) farbara u Zemunu i NI U JEDNOJ nisu znali šta im tražim. Da zlo bude veće, pitao sam ih, onako usput da ih omekšam, i za DIN posude jer sam mislio da su bar čuli za njih. Mrtvo more. A bilo je tu i vrlo renomiranih prodavnica (npr. Roma). Na jednom mestu su me pitali sasvim ozbiljno (JUB, Ivićeva) da li sam ja nadzorni organ kad mi treba takva sprava :). U jednoj radnji mi je čovek sav zadovoljan dao kadicu za krečenje kad sam mu tražio DIN posudu :D . Toliko o prodavcima u fensi kombinezonima.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

Da ne mislis da lazem,slikam pa saljem fotke.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

salchi-ciro wrote:Da ne mislis da lazem,slikam pa saljem fotke.
Å to bih to mislio? :mad:
Pa Ćiro, tebi verujem više nego ovim priučenim trgovcima. Nemoj molim te da ti nešto drugo pada na pamet. Imam u planu da proverim još dva mesta pa ti se javljam ako ništane uradim.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

imas E-mail
Post Reply