Postovane kolege,
zanima me gde mogu da u Srbiji kupim modelarsku testeri, Svejedno da li je Dremel, Proxxon ili Westafalia. I narvno kolka im je okvirna cena kod nas. I da li neko moze da mi kaze da li negde postoje male tracne brusilice koje imaju tarku od recimo 10mm i rade bilo na struju bilo na komresovani vazduh.
Hvala na svakom odgovoru.
Modelarska testera
Proxon drze mass alati
Dremel je deo bosch-a tako da bi trebalo da ih ima dabs.
Po "uradi sam" i slicnim radnjama imas NN kung-fu, powerxxx, turbonnn, i slicno drustvo modelarskih testera, naravno po daleko nisim cenama i daleko nizem kvalitetu.
Tako male tracne nisam video (doduse nisam ni trazio). Mozda dremel ili proxson imaju neku, ali nisam siguran. Najbolje nadji neki konkretan model na netu, pa onda da trazimo ko to prodaj eovde.
Dremel je deo bosch-a tako da bi trebalo da ih ima dabs.
Po "uradi sam" i slicnim radnjama imas NN kung-fu, powerxxx, turbonnn, i slicno drustvo modelarskih testera, naravno po daleko nisim cenama i daleko nizem kvalitetu.
Tako male tracne nisam video (doduse nisam ni trazio). Mozda dremel ili proxson imaju neku, ali nisam siguran. Najbolje nadji neki konkretan model na netu, pa onda da trazimo ko to prodaj eovde.
Evo sad pogledah i proxon ima bas takvu trakastu (10X330mm usable area 10X110mm). Na zalost sajt im je radjen tako da ne mogu da ti dam direktan link, ali idi na http://www.proxxon.com/eng/ , pa onda na micromot tools, handeld power tools 230V, Belt sander BSL 220/E
U principu sa mass-om je uvek moglo da se dogovori da ako nemaju na lageru stigne sa sledecom isporukom sto je obicno bilo u roku od 15-tak do 20 dana (barem je moje iskustvo takvo, s tim da se daje neki avans, a ako si redovna musterija ne mora ni to).
U principu sa mass-om je uvek moglo da se dogovori da ako nemaju na lageru stigne sa sledecom isporukom sto je obicno bilo u roku od 15-tak do 20 dana (barem je moje iskustvo takvo, s tim da se daje neki avans, a ako si redovna musterija ne mora ni to).
Puno ti hvala. Ja sam nepopravljivi industrijski tip i sve gledam kroz serije velikog broja komada. Valjda sam autistican pa me velike serije ejdnolicnih poslova opustaju. Neki majstori vole da red unikate ja ne. Probao sma da nadjem u polovnim masinama modelraske testere ali je bila jedna i prodata je. Koliki je njihov vek trajanja ili nakon kog vremena se pohabaju delovi?
pozdrav
pozdrav