da slazem se
po meni je bolje kupiti 20 losijeg kvaliteta nego 5 top kvaliteta(jer jednostavno kad se sila stezanja rasporedi na vise (gusce)broja tacki stezanja dobije se bolji efekat a i sto je najvaznije nemora se sivonjski stezati.
pozdrav!!!
Last edited by singer on 07 Apr 2010 10:26, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Hvala na informacijama kolege. Ja sam vise za kvalitetnije pa malo po malo, ali sad nesto nisam pri parama pa sam uzeo te womax u Wobyhaus-u po 600din/kom 1200mm.
Nemam jos utiske, posto sam ih tek jutros uzeo... Trebaju mi da zalepim sto koji pravim, stavicu slike... U principu ne verujem da ce im u startu nesto faliti, jer mi trebaju bukvalno za jedno lepljenje. Obecavam fotke u ponedeljak, bice i nekih radova...
ja mislim da u celoj prici sa stegama najbolje prodju oni sto ih naprave rucno na svoj fazon i po svojim zahtevima,bilo je tu slika ljudi koji su ih pravili i mislim da su super i da se isplati zezati s tim jer za te pare koje kupis u radnji mogu se napraviti vrlo kvalitetne i dugotrajne stege i sigurno kolicinski vise komada.
pozdrav!!!
Last edited by singer on 07 Apr 2010 16:12, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Stege su srednje zalosne, bar je takav moj utisak. Doduse, odradile su mi ono za sta sam ih kupio, i verovatno ce jos dosta sluziti, ali u principu nisu mi ostavile neki utisak. Mislim da je mana to sto je sina mnogo tanka, savitljiva, pa imam utisak kad stezem da ne moze bas da postigne neku silu. A to joj je jedina svrha (sa tom duzinom upotrebljiva je skoro samo za lepljenje) tako da u principu - ne valja.