lipa u trupcima

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
kirner
Zarezivač olovaka

lipa u trupcima

Post by kirner »

Prvenstveno pozdrav svima.
Izuzetno volim ovaj forum i vecinom sam vreme ovde provodio čitajuci vase postove i odusevljen sam znanjem koje učesnici foruma poseduju iz oblasti obrade drveta.
Inace interesuje me dali se negde mogu kupiti trupci od lipe, prečnika minimum 40cm, duzine 100cm, znaci lipa bi trebala da je u kvalitetu, ili eventualno daske od lipe ako to neko radi po specifikaciji?
Interesuje me cena i mogucnost transporta, ja inace zivim u okolini Smedereva.
Hvala vam unapred na informacijama.:)
peradetlic
Majstor majstora

Post by peradetlic »

to i mene interesuje al najbliže kikindi
za sve je kriv Toma Sojer
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Nacionalni park "Fruška gora " seče dosta lipe pa deo prodaje u trupcima kao tehničko a deo kao ogrevno drvo (oblice metar dužine)
Дођох, видех, побледех
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ima u sremu u malom mestu Banostor na pilani i suve i sirove lipe secene u meterice a ima i duzih. Ja tamo uzimam za sebe posto dosta radim sa njom. Cena je bila oko nove godine za sirovu metericu oko 9000rsd a susena 12500rsd. posto imaju susaru. Duze su mislim od2 i3m. kostale 250evrica. Pero sto se tebe tice ides na Begec na skelu i odmah kad izadjes sa skele na glavnu ulicu tu ti je pilana. Moras ici preko skele da ne ides na hrvatsku carinu.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
peradetlic
Majstor majstora

Post by peradetlic »

hvala runer
za sve je kriv Toma Sojer
Post Reply