Armatura za klizna vrata unutar pregradnog zida

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
Ljiljana
Dodavač alata

Armatura za klizna vrata unutar pregradnog zida

Post by Ljiljana »

Interesuje me gde se moze nabaviti (i po kojoj ceni) armatura za klizna vrata koja se ugradjuje u pregradni zid. Hvala
Pedjamil
Majstor početnik

Post by Pedjamil »

Uglavnom , na bilo kom stovaristu koje prodaje plocaste materijale i okov (ima ih losije i bolje snabdevenih). Niste naveli mesto (grad) , pa nista blize ne mogu da kazem.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ljiljana wrote:Interesuje me gde se moze nabaviti (i po kojoj ceni) armatura za klizna vrata koja se ugradjuje u pregradni zid. Hvala
Da li pod terminom armatura za klizna vrata podrazumijevate sinu i prateci okov za klizna vrata ili kuciste tj. kutiju od pocincanog lima koja se ugradjuje u pregradni zid tako da u nju ulaze vrata kad se otvaraju!?

Prva varijanta ima na svim boljim stovaristima kosta oko 30 evra, a druga u CG ima u OKOV-u i ta kutija sa sinom(2m) i tockicima kosta oko 150 evra!
Ljiljana
Dodavač alata

Post by Ljiljana »

Ipak je ova druga varijanta, ima samo par radnji a medju njima je neka firma iz Uzica ( Bohor) preko koje sam na kraju i narucila . Da , cena je tu oko 130,00Eur..
Post Reply