Gde da kupim bansek
- diplmajstor
- Majstor
Gde da kupim bansek
Molio bih drage kolege da ako znaju preporuče gde u Beogradu da kupim trakastu testeru-bansek, sa "nešto između" karakteristikama. Znači da nije dečji, a ni profesionalni. Važna mi je: dubina reza iznad 120 mm, širina obratka iznad 200mm, budžet oko 300€. Hvala
Kad naiđe oluja jedni grade zidove - drugi prave vetrenjače
Banseke u Beogradu proizvodi http://www.brzanac.co.rs/ Pitaj dali radi manje banseke.
Skoro sve radnje elektro alata imaju male banseke ako nemaju mogu da poruce.
Skoro sve radnje elektro alata imaju male banseke ako nemaju mogu da poruce.
- diplmajstor
- Majstor
- diplmajstor
- Majstor
Hvala cncgoran, video sam i oni sto kostaju oko 10 kdin su igračke, a metabov je oko 30. U međuvremenu sam video Nutool bansek sa postoljem u Merkuru za 21 kdin. Prema onome sto pise na masini deluje zadovoljavajuce za moje potrebe, samo nisam siguran oko kvaliteta izrade. Cuo sam da je to izvorno engleska firma a da je proizvodnja naravno u Kini.cncgoran wrote:probaj u woby hausu imaju od 10-30 hiljadarki
Jel neko mozda ima ovu masinu, kakva su iskustva, ima li rezervnih testera za nju i sl.
Ja sam kupio Nutool cirkular pre par godina, mislim da je bio oko 3000 din, tako da sam bio ubedjen da sam kupio neko djubre, ali sam stvarno iznenadjen koliko traje. Jeste da sam hobista i ne upotrebljavam ga stalno, ali nema sta nisam sekao sa njim, koristio sam ga uglavnom u stolu i nikad nikakav problem nisam imao...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Pogledaj viewtopic.php?pid=12153#p12153 , možda još nije prodat ....
- diplmajstor
- Majstor
Na izgled zaista deluje prilično žuto (iako je tamno sivoNikola wrote:Ja sam kupio Nutool cirkular pre par godina, mislim da je bio oko 3000 din, tako da sam bio ubedjen da sam kupio neko djubre, ali sam stvarno iznenadjen koliko traje. Jeste da sam hobista i ne upotrebljavam ga stalno, ali nema sta nisam sekao sa njim, koristio sam ga uglavnom u stolu i nikad nikakav problem nisam imao...