Da li je neko video ovakav bit za glodalicu? Našao sam na netu sliku, i baš bih voleo da ga imam, da se ne zezam sa nepreciznim sastavima na cirkularu. Inače, ovo je CMT bit, i našao sam ga ovde : http://www.woodcraft.com/depts.aspx?DeptID=1144.
velja wrote:Da li si gledao kod Sase na buvljaku? U nekoj poruci sam dao broj telefona lika iz Smedereva koji prodaje CMT. Trebalo bi da znas kataloski broj.
Da li mozda znas koji je broj Sasine tezge, ili barem gde se otprilike nalazi na buvljaku?
Radi se o pozarevackom buvljaku. U Novom sadu ima radnju pa je sigurnije jer on cesto zna da ne dodje (sutra je pijacni dan). Evo broj:021 6415 850 063 543 035
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Ima i na beogradskom lik koji drzi CMT.
Broj tezge ne znam, al je u 3 ili 4 prolazu, na strani koja je do brodogradilista. Kad ides kroz prolaz od brodogradilissta prema autoputu tezga je sa desne strane.
mbole wrote:Ima i na beogradskom lik koji drzi CMT.
Broj tezge ne znam, al je u 3 ili 4 prolazu, na strani koja je do brodogradilista. Kad ides kroz prolaz od brodogradilissta prema autoputu tezga je sa desne strane.
mbole wrote:Ima i na beogradskom lik koji drzi CMT.
Slučajno imam vizit kartu pored sebe:
OTC Novi Beograd
tezga 399
063/245627
011/3942150
Jedino što su duplo skuplji od onoga što viđamo po stranim sajtovima.
Za ovu reklamu treba da nam daju popust:))
Kada razmislim, ovo za popust uopšte nije loša ideja.