Koriste ga u proizvodnji kartonske ambalaze, i uvoze cini mi se iz Italije. U njega se ukucavaju nozevi koima se sece karton. Seku ga laserom.
Koristio sam bukov vise puta... nikad nije bio bez (ozbiljnih) supljinanikola145 wrote:Naravno da niko ne moze da ti garantuje da nema supljina... ako nema supljina na ivicama mozes samo da se nadas da nema ni u sredini :-) Mitrovacki topolov sper u 99% slucajeva ima supljina.
Ok, oticicemo i tamo...nikola145 wrote:Nisam bio sto godina u Ivicevoj ali onaj u Gospodara Vucica drzi samo sper panel i lesonit i prakticno samo oni u Beogradu imaju takvu robu.
Jesam. Cak znam i coveka koji to radi za svoje potrebe (muz. instrumenti).... Jos uvek pokusavam da nadjem to kaonikola145 wrote:Mozes da razmislis da sam lepis od nekog blind furnira onda bi mogao da kombinujes vise vrsta drveta..
8 sati dnevno, svaki dan.nikola145 wrote:ps dal ti ikad spavas covece??
Niko nije imao ništa protiv tvog mišljenja, nego način na koji si to mišljenje iskazao nije bio primeren mestu.nikola145 wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje i ja mislim da je njihova roba sr... i da je preskupa.
Pravila sajta su jasna. Tvoja poruka nije prva koja je obrisana, a verovatno ni poslednja. Da nije tako, forum bi se očas posla pretvorio u "pljuvaonicu", a to nije cilj. Ajde još jednom, hladne glave, razmisli o svojoj odluci. Na forumu je dobro došlo argumentovano sučeljavanje mišljenja, ali paušalno dodeljivanje etiketa, po bilo kom osnovu, se ne može tolerisati i reakcija je bila u skladu sa propisima koje si trebao da pročitaš prilikom učlanjenja.nikola145 wrote:U svakom slucaju mislim da si preterao sa brisanjem i ja se ovde vise ne vracam..........