Magnetne plocice?
Magnetne plocice?
Pozdrav svima,
Odmah da kazem da nisam stolar, ali sam pomislila da biste vi mogli da znate gde da nabavim magnetne plocice.
Zelim da napravim nekoliko onih magnetnih ukrasa za frizider, pa mi trebaju bilo kakve magnetne plocice koje bih mogla da zalepim za neku igracku , jer moja cerkica jako voli sa tim da se igra.
Eto, ako znate gde bih to mogla u Beogradu da nabavim, molim vas da mi napisete.
puno hvala
Odmah da kazem da nisam stolar, ali sam pomislila da biste vi mogli da znate gde da nabavim magnetne plocice.
Zelim da napravim nekoliko onih magnetnih ukrasa za frizider, pa mi trebaju bilo kakve magnetne plocice koje bih mogla da zalepim za neku igracku , jer moja cerkica jako voli sa tim da se igra.
Eto, ako znate gde bih to mogla u Beogradu da nabavim, molim vas da mi napisete.
puno hvala
Puno hvala , dragi moderatoru na dobrodoslici 
i , pogodio si, u meni odavno cuci stolarka
))) iako sam po profesiji nesto saaaasvim drugo.
Jedino mi se cini tesko da rukujem nekim masinama koje bi mi bile potrebne (tipa - ubodna testera
, ali sam nasla odlicnog stolara koji sve moje kreativne ideje pretvara u delo, od kuhinje preko delova namestaja.
Jos jednom , hvala na dobrodoslici
Pozdrav
Sanja

i , pogodio si, u meni odavno cuci stolarka

Jedino mi se cini tesko da rukujem nekim masinama koje bi mi bile potrebne (tipa - ubodna testera

Jos jednom , hvala na dobrodoslici

Pozdrav
Sanja
Zar nisu te sto se prodaju po prodavnicama okova onako podebele?
Drugo resenje, je da kod kineza kupis bilo kakve (znaci najjeftinije) samo tanke, i onda ih zalepis na to sto sama pravis. Koristi neki od dvokomponentnih epoksida (ima ih po radnjama tipa Maxi, Metro...) posto oni dobro vezuju razlicite materijale.
Drugo resenje, je da kod kineza kupis bilo kakve (znaci najjeftinije) samo tanke, i onda ih zalepis na to sto sama pravis. Koristi neki od dvokomponentnih epoksida (ima ih po radnjama tipa Maxi, Metro...) posto oni dobro vezuju razlicite materijale.
- Marko Enter
- Majstor majstora
Pa ti uzmi kupi neki ukrasi koji imaju magnet pa sa njih skini i zalepi na tvoju igracku
salim se malo
u beogradu neznam stvarno gde bi to mogla da uzmes, posto ne poznajem bas dobro bg, sacekajmo jos nekog da vidimo el zna
I nemoj da mislis da ne postoje zene stolari, to kod nas u srbiji ima mozda malo inace u drugim zemljama ima mnogo vise, jedna zena blizu mene je stolarka
i to bas dobar majstor
Ako u tebi cuci mali stolar zasto se i nebi bavila time onako iz hobya
pozdrav Marko

I nemoj da mislis da ne postoje zene stolari, to kod nas u srbiji ima mozda malo inace u drugim zemljama ima mnogo vise, jedna zena blizu mene je stolarka

Ako u tebi cuci mali stolar zasto se i nebi bavila time onako iz hobya
pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata 

Hvala svima na odgovorima, probacu da potrazim na mestima na koja ste me uputili.
Mislim, ja sam pre neku nedelju mislila da tih magnetnih plocica ima u svakoj radnji, a na buvljaku 1000% , ali kad sam krenula da se raspitujem (prevrnula sam pola buvljaka, ona prva 3-4 reda) , svi su se samo ceskali po glavi zbunjeni
"Magneti, hm.. zanimljivo... ne znam, pitaj na sledecoj tezgi... ne verujem da to ovde uopste ima,... niko mi nije trazio to do sada..."
hvala na onoj slicic sa ljubicastim alatom, bas sam se slatko nasmejala
bas ste vi ovde neki fini svet
E,da, razmisljala sam i ja da skinem sa vec postojecih magnetnih ukrasa magnetic, ali je problem sto su oni vrrrlo mali (1cm sa 2cm otprilike) , a kada se pravi bilo kakva igracka za malo dete (moja cerkica ima samo 9 meseci), onda je pravilo da nijedan delic ne sme da bude manji od 3x3 (tj. mora da bude obavezno veci od toga), jer mala deca sve stavljaju u usta, a ovoliki predmet bi mogli da progutaju....
Takodje, ne sme da bude keramicko, jer se lako polomi u sitne delice, ne sme da ima ostre ivice.... i tako , da ne davim, trebaju mi malko vece te magnetne plocice , pa cu na njih da zalepim plasticnu igrackicu koja zadovoljava sve standarde
))
jos jednom, hvala na dobrodoslici , vidim ja da cu se zadrzati ovde
Pozdrav
sanja
Mislim, ja sam pre neku nedelju mislila da tih magnetnih plocica ima u svakoj radnji, a na buvljaku 1000% , ali kad sam krenula da se raspitujem (prevrnula sam pola buvljaka, ona prva 3-4 reda) , svi su se samo ceskali po glavi zbunjeni

"Magneti, hm.. zanimljivo... ne znam, pitaj na sledecoj tezgi... ne verujem da to ovde uopste ima,... niko mi nije trazio to do sada..."
hvala na onoj slicic sa ljubicastim alatom, bas sam se slatko nasmejala

bas ste vi ovde neki fini svet

E,da, razmisljala sam i ja da skinem sa vec postojecih magnetnih ukrasa magnetic, ali je problem sto su oni vrrrlo mali (1cm sa 2cm otprilike) , a kada se pravi bilo kakva igracka za malo dete (moja cerkica ima samo 9 meseci), onda je pravilo da nijedan delic ne sme da bude manji od 3x3 (tj. mora da bude obavezno veci od toga), jer mala deca sve stavljaju u usta, a ovoliki predmet bi mogli da progutaju....
Takodje, ne sme da bude keramicko, jer se lako polomi u sitne delice, ne sme da ima ostre ivice.... i tako , da ne davim, trebaju mi malko vece te magnetne plocice , pa cu na njih da zalepim plasticnu igrackicu koja zadovoljava sve standarde

jos jednom, hvala na dobrodoslici , vidim ja da cu se zadrzati ovde

Pozdrav
sanja
Sanjalice, svidja mi se nadimak. I ja nisam stolar pa zato znam i po koju inforamciju vise iz ostalih oblasti, za stolare sam zarezivac olovki i tako se i predstavljam. Podrzavam sve obecavajuce ideje te evo moje konkretne inoformacije. Probaj kod FEROMONT MAGNETI - ARANDJELOVAC. Pokupio sam njihov prospekt na sajmu 2008 godine, gde kaze da rade i magnetne trake za frizidere, stolariju i .... Imaju i sajt koji je za sada samo pocetak - feromontmagneti.com
Aranđelovac, Srbija
tel: +381 34 702 810, mob: + 381 63 609 487
e-mail: feromontmagneti@gmail.com
Aranđelovac, Srbija
tel: +381 34 702 810, mob: + 381 63 609 487
e-mail: feromontmagneti@gmail.com