Dule,
bez ljutnje, ali pogledaj malo savete koje smo ti dali.
Promenio si izgled sajta, ali slabo da si nešto dobio na kvalitetu

.
Naš jezik, a odavno i u kompjuterskom svetu, ima i slva ČĆŽ i Đ. Lepo bi bilo, da ne kažem obavezno, da se koriste. One slike iznad menija su, s oproštenjem, k'o čir na du...u. (Opet, molim te nemoj da se uvrediš, ja ti želim najbolje i mislim da samo kroz kritiku možeš da dođeš do boljeg rešenja!) To je prostor gde treba da stoji ili logo firme, ili neka ID slika (identifikaciona slika za deo sajta), ili neko grafičko rešenje za meni. Ovo što si ti ubacio to je
ništa, a uz to i usporava učitavanje stranica. Usput, ta slika na kontakt strani ti se i ne vidi. Slike koje koristiš treba da budu u funkciji sadržaja. To kod tebe nije slučaj.
Na stranici sa proizvodima, pored slika, treba da stoji i neki tekst koji opisuje zbog čega si baš taj proizvod izdvojio (materijal, konstrukcija, održavanje..). Ja znam da jedna slika govori više od 1000 reči, ali ni to nije baš uvek tako...
Zlatno pravilo Interneta: Ako nešto nisi dovršio ti ga onda i ne pokazuj. Å ta je sa stranicom za cenovnik?
Na
home strani ti piše da smo dobro došli na Internet prezentaciju. A kakva još može da bude ako se do nje dolazi samo Internetom.
(Internet je naziv mreže i uobičajeno je da se piše velikim slovom, kao i bilo koji drugi naziv. Ukoliko se piše kao pridev ili prilog onda se internet piše malim slovom, npr. internet konekcija)
Stilovi pisanja (font, veličine slova...) moraju da budu jednaki na svim stranicama.
Obrati pažnju malo i na pravopis. Red je da to malo teksta što imaš bude pravilno napisano.
Dule, opet izvini ako sam te negde uvredio, ali to mi nije namera i pročitaj još jednom savete koje si dobio u okviru ove teme.