video sam ovo nedavno,to ti je brate neki narko diler koji naginje ka stolariji(jel vidis da nema mrve piljevine)ili je hoby radionica(martin,festo)obame baraka.:lol::lol:
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Batica je na par mesta napomenuo kako su neke stvari malo korošćene. Cenim da prodaje tek opremljenu radionicu ili je pravio snimak za osiguranje koje deponuje taj snimak kao dokaz ako mu nešto ukradu ili ako ga strefi požar.
singer wrote:video sam ovo nedavno,to ti je brate neki narko diler koji naginje ka stolariji(jel vidis da nema mrve piljevine)ili je hoby radionica(martin,festo)obame baraka.:lol::lol:
pozdrav!!!
Nasao sam poljevinu
Kad prikazuje Deltinu stubnu busilicu, vidi se malo na patosu
Joooj tajo, i ja bi ovo radio!!!
Nije mi dobro dok ovo gledam.Krenula mi je voda na usta.Da je meni ovo,batalio bi advokaturu i preselio se da zivim u radionici.Rucavao bi na abrihteru a spavao na dihtu.BMW mi ne treba.Singer je u pravu da tu nisu cista posla ( mora da je zaradio od "herbalne madicine")
da,da lik je dao sve na prodaju u radionici,bmw,plazma tv...
ali kad sam video martin abrihter i diht,pa onoliki festov alat i butferingovu širokotračnu...bukvalno mi pošla voda na usta...