Retkost za hobistu u americi...
Čini mi se da je to jedan od njihovih lovatora koji se našao u društvu ljubitelja stolarije i da bi ostao i dalje poželjan u tom društvu uredio je radionicu najbolje od svih i sada kao on uživa u radu sa drvetom ma moš si misliti da je tome tako oliti da je on pravi strastveni stolar auto bi mu bio vani a ne zauzimao mjesto za rad u radionici.Molim Vas ljepo pođite samo od sebe kad nemate mjesta sigurno negurate auto u radionu i sebi oduzimate od prostora za život.A šta se tiče BMW mislim da bi mu X5 bio bolji izbor zbog radi obilazka šuma za odabir ljepe robe za rad.

Last edited by Strkic on 11 Jan 2010 15:28, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Dragiša je lepo objasnio o čemu se radi: PRODAJA viewtopic.php?pid=22322#p22322. Ima i link prema toj firmi koja se bavi trgovinom novim i polovnim mašinama.
Pa to bi moglo da bude kod njih, da li možeš da zamisliš nekog ovde kod nas racimo na ovom forumu da se pojavi neki ljibitelj sa ovakvom radionicom šta bi to bilo?:lol::lol::lol:Å TRKIĆ wrote:Čini mi se da je to jedan od njihovih lovatora koji se našao u društvu ljubitelja stolarije i da bi ostao i dalje poželjan u tom društvu uredio je radionicu najbolje od svih i sada kao on uživa u radu sa drvetom ma moš si misliti da je tome tako oliti da je on pravi strastveni stolar auto bi mu bio vani a ne zauzimao mjesto za rad u radionici.Molim Vas ljepo pođite samo od sebe kad nemate mjesta sigurno negurate auto u radionu i sebi oduzimate od prostora za život.A šta se tiče BMW mislim da bi mu X5 bio bolji izbor zbog radi obilazka šuma za odabir ljepe robe za rad.