Za svaku preporuku, ilustrovana enciklopedija konstrukcija SVIH elemenata nameštaja, a ne samo kabineta. Detaljno su objašnjeni svi spojevi, stilovi, konstrukcije... Odlična i za početnike i za (one koji misle da su) majstore.
Klikni na sliku i imaš sve informacije. Amazon. Kupio sam još neke knjige, tako da ti ne mogu reći kakvi su troškovi samo za ovu knjigu. Ja uvek tražim bez ikakvih prioriteta u pošiljka stiže za 3-4 nedelje. Plaćam Vizom i to sve fercera.Å trkić wrote:A kolko dolarića i preko koga si naručio mislim adresa?
Knjiga je koncipirana kao "enciklopedija" i predstavlja zbirku svih mogućih konstrukcionih rešenja pri izradi raznog nameštaja. Nema detalja u smislu dimenzija, ali su svi delovi nameštaja prikazani "exploded", pa mogu da posluže i kao planovi za izradu. Enciklopedija ko enciklopedija: od svega po nešto. Za detalje su zadužene druge knjige u zavisnosti od afiniteta i želja.dragisa dragisa wrote:Prvih 75 stranica me nisu nešto naročito oduševile. Možda je kasnije bolje.
Pre kupovine treba pogledati na Google Books.