FairLine alati - sajt proizvodjaca?

Ovde možete postavljati linkove ka interesantnim mestima na net-u
Post Reply
user
Šegrt

FairLine alati - sajt proizvodjaca?

Post by user »

Trazim po internetu sajt proizvodjaca alata FairLine.

Da li neko zna kako glasi zvanican sajt proizvoajaca alata FairLine posto nigde nemogu da ga nadjem na google?
Marko Enter
Majstor majstora

Post by Marko Enter »

Koje alate oni radu ? nisam cuo za tu firmu, mozda neki specialni alati,
zasto ti treba za koji poso

pozdrav
Marko
Bez znanja nema zanata :)
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Trazim po internetu sajt proizvodjaca alata FairLine.
Verovatno nećeš ni da ga pronađeš. Radi se o JEFTINOM kineskom generičkom alatu koji je "brendiran" za Metro.
user
Šegrt

Post by user »

metabo wrote:Verovatno nećeš ni da ga pronađeš. Radi se o JEFTINOM kineskom generičkom alatu koji je "brendiran" za Metro.
Znaci da bi onda trebao da odem na sajt Metroa? S obzirom da predpostavljam da ista firma prodaje proizvode po svetu samo u sklopu Metroa?
DEJANP
Moderator
Moderator

Post by DEJANP »

Neces nigde naci njihov sajt."Zuta" proizvodnja.Samo kod nas i poljaka postoji ova marka.
Spominje se na ovom linku

viewtopic.php?id=314

Imam njihovu glodalicu (bila dzabe pa je uzeo).Moji utisci o njoj su da nije losa.Radila je po ceo dan jer je cilj bio da je unistim, ali se nije dala.Jedina zamerka je da ima losu kocnicu/futer ali se to da ispraviti.Odlicna je za hobi majstore.Za ozbiljnije poslove koristim B&D
Imam i ger cirkular njihov.Odlican je.Cak je i orginalni list testere bio HM celik.Iznenadjujuce za kineze.Nisam morao da je mnogo podesavam.
Neko je na forumu spominjao i njihovu stubnu busilicu hvaleci je da radi u nekoj gradjari vec tri godine bez kvara.
Kod kineza "bacas pasulj" da pogodis jel valja ili ne valja.

Kakav ti problem imas?
user
Šegrt

Post by user »

@DEJANP

>>Imam njihovu glodalicu (bila dzabe pa je uzeo).Moji utisci >>o njoj su da nije losa.Radila je po ceo dan jer je cilj bio >>da je unistim, ali se nije dala.

I meni se cini da radi dosta kvalitetno mada je nisam puno koristio.

>>Jedina zamerka je da ima losu >>kocnicu/futer ali se to da >>ispraviti.Odlicna je za hobi majstore.

Kako se to moze ispraviti? Jer mislis na ono crno dugme koje treba pritisnuti kada hoces da menjas glodalo?

>>Kakav ti problem imas?

Pa jedino kako sam naveo ako mislis na kocnicu na ono crno dugme za promenu glodala onda mogu da kazem da mi deluje tesko da ga drzim pritisnuto dok kljucem odvrcem ili zavrcem glodalo.
DEJANP
Moderator
Moderator

Post by DEJANP »

Uputio sam te na link na forumu gde postoji isti problem.

viewtopic.php?id=314
Post Reply