Festool slajferica sa dodatkom za smirglanje kantova
Festool slajferica sa dodatkom za smirglanje kantova
Last edited by J.Vlada on 01 Sep 2020 19:12, edited 1 time in total.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Samo sam cekao momenat kad ce se neko od poznatijih proizvodaca dosetiti da malo da oduska majstorskim rukama i ledima sa ovako necim....
E sad, ko ce biti prvi od nas ko ce da testira ovo ?
Na prvu deluje korisno, sa diskom od 125mm cini mi se da i deblina od 20mm nebi trebala da predstavlja problem i da se dobije adekvatno izbruseni kant, znam kolko su precizni sto se tice tih dodataka za alate i samo stelovanje istih, imaju prosta a dobra resenja....
E sad, ko ce biti prvi od nas ko ce da testira ovo ?
Na prvu deluje korisno, sa diskom od 125mm cini mi se da i deblina od 20mm nebi trebala da predstavlja problem i da se dobije adekvatno izbruseni kant, znam kolko su precizni sto se tice tih dodataka za alate i samo stelovanje istih, imaju prosta a dobra resenja....
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Negde sam procitao da Festool saradjuje sam jednim brojem majstora koji nisu u sklopu firme.
Prva serija, svega sto proizvedu, ide kod njih "na maltretiranje" i trazenje zamerki.
Posle toga se rade ispravke pa tek onda ide u prodaju.
Po nekim dodatcima, koje spominjes, se tacno vidi da je tu ucestovao i neko ko bas upotrebljava te alate.
Tesko bi inzinjer iz fotelje smislio takve detalje bez majstora koji to koristi svaki dan.
Prva serija, svega sto proizvedu, ide kod njih "na maltretiranje" i trazenje zamerki.
Posle toga se rade ispravke pa tek onda ide u prodaju.
Po nekim dodatcima, koje spominjes, se tacno vidi da je tu ucestovao i neko ko bas upotrebljava te alate.
Tesko bi inzinjer iz fotelje smislio takve detalje bez majstora koji to koristi svaki dan.
- maricaiivica
- Moderator