Sredjivanje kafica

Imate posao za stolara? Dajte vaše ideje, a stolari će vam reći da li se to može izvesti, i kako.
Post Reply
banebeograd
Dodavač alata

Sredjivanje kafica

Post by banebeograd »

pozdrav svima,
od skoro sam u vasem drustvu u smislu skupljanja informacija i novosti,
trenutno sam zauzet sredjivanjem jednom lokala na banovom brdu,
zamislio sam da u kafic ubacim
- garnituru /nesto jednostavno , znaci sedeci deo i naslon /koje bi isla duzinom jednog zida,
- preko puta toga bi mozda bio i jedan ili vise separea,
a to bih da nekako uklopim sa stolovima i stolicama opet po preporuci tj, iz ruku majstora
koji se nalaze na vasem forumu.
pa bih tim povodom pozvao sve zainteresovane za saradnju da mi ostave kontakt telefon.

pozdrav i sve najbolje u novoj godini.

mbole: malo sam promenio naslov teme, mislim da ces ovako pre naci zainteresovane za rad, nego ako se tema zove "pozdrav"
Last edited by mbole on 04 Jan 2009 22:08, edited 1 time in total.
banebeograd
Dodavač alata

Post by banebeograd »

da preciziram ovu moju potragu sa nekim od dimenzija prostora koje sam planirao da popunim separeima ili garniturama.
1. prvi manji separe bi bio dimenzija
leva stranica 110cm, osnova 240cm, desna stranica isto kao i leva 110cm.
2. veci separe /ili kako god bi se to zvalo/ bi bio
leva stranica 260cm, osnova 210cm i desna strana koja ide duzinom lokala oko 760cm.,
sa tim da bi ovaj duzi deo uradili iz tri dela koja bi se spajanjem ucvrstila jedan za drugi i za zid .
visina dela koji ide do zida kao i sirina sedeceg dela bi se resila dogovorom sa majstorom.
3. uz ove sedece garniture potrebni su i stolovi sa jednom sredisnjom nogom , koji bi bili velicina odprilike 50x70cm, tacne dimenzije bi dogovorili na licu mesta sa majstorom.

pozdrav
Last edited by banebeograd on 29 Jun 2011 15:49, edited 1 time in total.
Post Reply