drveni prozori
drveni prozori
Ocu da kupim prozore drvo, ili drvo-aluminijum potrebno mi je da mi kazete extra kvalitetnog proizvodjaca sa imenom i prezimenom ili ime firme telefonom i mestom.Nisu mi potrebni sajtovi nego konkretno telefoni i adrese
hvala unapred
hvala unapred
lole, dobro nam došao.
Ja znam jednog ekstra, ali je u Meksiku.
Nisi nam rekao odakle si, za početak. Ti si do ovog sajta došao kucanjem internet adrese, a ne pozivom Pere Perića telefonom, ako se ne varam. Cenim da o nekom proizvodu možeš mnogo više da saznaš ako vidiš i njegovu sliku, a ne samo telefonske hvalopojke. Da li opremaš soliter ili privatan stan od 50 kvadrata?
p.s.
Tema ti je premeštena jer ne spada u "Pitajte stolare"
Ja znam jednog ekstra, ali je u Meksiku.

p.s.
munze konza tebrametabo wrote:lole, dobro nam došao.
Ja znam jednog ekstra, ali je u Meksiku.Nisi nam rekao odakle si, za početak. Ti si do ovog sajta došao kucanjem internet adrese, a ne pozivom Pere Perića telefonom, ako se ne varam. Cenim da o nekom proizvodu možeš mnogo više da saznaš ako vidiš i njegovu sliku, a ne samo telefonske hvalopojke. Da li opremaš soliter ili privatan stan od 50 kvadrata?
p.s.
Дођох, видех, побледех
Nisam ocekivao ovakav nastup,no za sada oprastam.Zelim da promenim prozore na stanu,potrebno mi je sest komada,trokrilni 1,50x1,70,dvokrilni 1,20x1,40 , 1,20x1,20 , 1x1,20 i jednokrilni 0,70x0,70.potrebni su mi prozori drvo,ili drvo-ALU,kvalitetnog drveta(potreban savet,dve tri kvalitetne vrste drveta)savremene izrade(sa komorama,ili kako vec0,na prvom roletne,na drugom zaluzine,a na svima komarnici.Zivim u Zemunu,bolje bi bilo da je proizvodjac u Beogradu i okolini,ali kada je kvalitet u pitanjunije presudno,osim da je u okruzenju i da postoji mogucnost dostave i ugradnje.Ime proizvodjaca,telefoni,mesto,adrese,da se ne zahvaljujem unapred,jer cu opet dobiti po ustima.
E sad će ti sve biti jeftinije za 10% Å to si bio iskren Ima tu stolara iz Zemuna sve će ti se kaže bez brige poso odrađen već vidim !
Last edited by MapleMan on 11 Jul 2010 18:51, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Ovaj sto te upsovo sve ce da ti resi.
:) i objasni

Last edited by radmit on 11 Jul 2010 19:38, edited 1 time in total.
Ovo te vadilole wrote:Zivim u Zemunu,bolje bi bilo da je proizvodjac u Beogradu i okolini,ali kada je kvalitet u pitanjunije presudno,osim da je u okruzenju i da postoji mogucnost dostave i ugradnje.Ime proizvodjaca,telefoni,mesto,adrese,da se ne zahvaljujem unapred,jer cu opet dobiti po ustima.

Nije mi bila namera da te "lupam po ustima" nego da daš više podataka kako bi mogao da dobiješ i konkretniju ponudu.
Pozdrav

Stizu moleri a novih prozora niotkuda,nema konkretne pomoci,stvarno sam bio ubedjen da cu ovde brzo resiti problem,situacija je urgentna,dok pronadjem proizvodjaca pa dok on napravi prozore,treba sigurno dosta vremena,stvarno pomozite.Mislim da bi bilo od velike pomoci da postavimo stvar na "Pitajte stolare" i preporuke bi stigle vrlo brzo.Nadam se da kao novajlija treba da dobijem pravu sansu.Imao sam dogovor sa jednim,po preporuci, kvalitetnim stolarom Marinkom privatnikom iz Sremske Mitrovice,kad je trebao da dodje da uzme mere,naravno nije dosao slagao je.Inace u Zemunu sam na keju,gde su ovi silni restorani.
Pitanje u prvom postu je bilo formulisano za "Gde da kupim". Temu sam sada pomerio u "Berzu poslova" jer se traži "izvođač radova". "Pitajte stolare" se bavi potpuno drugim stvarima: diskusijama u vezi raznih stolarskih problema i rešenja. Inače, aktivni stolari na ovom forumu prate SVE teme, tako da teško da išta može da promakne a da ne bude primećeno, bez obzira na koju se temu odnosi.lole wrote:Mislim da bi bilo od velike pomoci da postavimo stvar na "Pitajte stolare" i preporuke bi stigle vrlo brzo.
Savetujem ti da u ličnom profilu "otvoriš" mogućnost da ti se ljudi jave i mailom (Opcija: Sakriti vasu e-mail adresu ali dozvoliti form e-mail.). Ovako je komunikacija prilično otežana (trenutno ti je aktivna opcija: Sakriti Vasu e-mail adresu i zabraniti form e-mail.).