Bila bi za cescu upotrebu (po pitanju spavanja svakodnevnu) pa je neophodno da bude udobna ( da se ne prolete sundjeri i dodje do daske-gredica).
Ako neko ima link ka odredjenoj radnji ili da se kataloski poruci ili mozda nesto po poruzbini napravi nake napise.
Dimenzije sklopljene (orijentaciono bi trebale biti) sirina do 100 cm (ne mora - ne treba da fotelja-mojica ima bocne strane) dubina do 90 cm.
I generalno pitanje da li takav tip "kreveta" moze imati drugaciju ispunu sem sundjera, ili moze biti nesto kao jogi duseci sa federima ili nekim termo provodnim sintetickim materijalima ( bitno je da je ispuna vrlo tvrda).
Konkretno treba meni a nisam lagan ni sitan

Cak se nosim mislju da narucim kabinet koji se razvlaci a da iz tri dela mi se po narudzbini napravi jogi (sa federima i svim ojacanjima) i da tako kompletiram pricu.Mada je ta ideja jos u fazi prototipa, nisam se kontaktirao sa proizvodjacima jogija da li to mogu napraviti za "normalan" novac (uzevsi da solidni jogiji su od 9000-15000din video sam i za 250000 (da da dvesta pedest hiljada din samo jogi!!!!) ludost bi bila da tako nesto platim 30000 din).
Po pitanju lokacije nabavke odgovara mi Beograd (ja sam konkretno na Karaburmi).
Pozdrav.