Moja porodica ima jedna hrastova vrata koja su par godina stajala kao ulazna vrata u kucu. Nisu bila mnogo odrzavana tokom tog perioda, dosta su se znojila zbog temperaturne razlike, nekada su mogla, a nekada nisu mogla uopste ni da se zatvore i zakljucaju. Sada su ta vrata skinuta i mi bismo hteli da ih popravimo i stavimo ih u kucu kao vrata dnevne sobe, ali buduci da niko od nas ne zna ovaj zanat, a vrata su kvalitetna i steta je sto im se ovo uopste i dogodilo, trazimo majstora koji bi to mogao da uradi za nas.
Uglavnom, u pitanju su dvokrilna vrata, dimenzija otprilike (220x160)cm, na manjem krilu ima tri pravougaona otvora, a na vecem devet, kupljena su pre deset godina, mislim da se firma zove Debeljaca.
Moja pomoc bi stajala na raspolaganju u svakom slucaju, vrata mogu da se rade i kod nas u kuci, ima mesta, a mozemo i da ih dovezemo u vasu radionicu, kako je vama lakse i kako je bolje za vrata.
Znam da retko ko radi ovako mali posao, ali nama je stvarno stalo da popravimo ova vrata i tu ne bi trebalo da bude problema sa nase strane.
Znaci, ako postoji neko strucno lice, iskusno sa ovakvim poslovima, molim ga za pomoc..

Nadam se da ovim ne krsim neko pravilo foruma.